Cine suntem

Compania Grup Transilvae a fost înfiinţată în anul 1993 la Cluj şi s-a extins ulterior la Bucureşti, acoperind astfel piaţa la nivel naţional.

Filozofia firmei Grup Transilvae, care a reușit să țină compania unită pentru mai mult de 25 ani, este onestitatea. Aceasta se răsfrânge, atât în ceea ce privește angajații și angajatorii, dar și în relația francă și deschisă cu partenerii și clienții acestora. GT a oferit clienților săi varianta care li s-a potrivit cel mai bine, chiar dacă, de multe ori discuția nu s-a încheiat cu o vânzare, cu siguranță s-a încheiat cu o prietenie. Întotdeauna a contat mult mai mult crearea unor relații bazate pe încredere, feedback productiv și sinceritate.

În decursul anilor de activitate, cu ajutorul experienței acumulate și din dorința de a evolua, Grup Transilvae a dezvoltat parteneriate cu producători importanţi precum Hewlett Packard, MGI Digital Graphic Technology, Canon, Esko, Kongsberg, Caldera, Efi, X-Rite – Pantone, Fotoba International etc., pentru a oferi soluţii şi servicii complete pentru industria grafică şi de tipar.

Grup Transilvae continuă și în anul 2019 cu noi parteneriate și forțe proaspete. Își extinde portofoliul pentru a răspunde tuturor nevoilor și cerințelor clienților săi. Cei mai noi producători care s-au alăturat parteneriatului cu GT sunt: Kornit, ColorJet, Matic, Highcon, X-lam, Sefa, Chemica și PlastGrommet.
Până acum, portofoliul Grup Transilvae cuprindea echipamente pentru imprimare de format lat şi super-lat outdoor şi indoor, echipamente flatbed, prese digitale pentru hârtie, echipamente pentru finisare, software RIP, pre-press, workflow, web to print şi multe altele. Odată cu noile parteneriate, vor adăuga și Soluții de automatizare în procesul de finisare : TĂIERE/ LIPIRE/ COASERE, sisteme de stocare a rolelor, capse din plastic, folii de transfer, laminatoare pneumatice și prese termice.

De asemenea, compania asigură consultanţă şi servicii specializate pentru industria grafică precum SERVICE autorizat cu peste 15 ani de experiență! Service în garanţie şi post-garanţie, management al calității și control al proceselor de producție specifice acestui domeniu, sporind eficiența și productivitatea pe parcursul întregului flux de lucru.

Compania a acordat încă de la început o atenţie deosebită calităţii imprimării, câştigând o experienţă valoroasă şi o reputaţie în COLOR MANAGEMENT. Astfel, managementul culorii a devenit unul dintre punctele forte ale Grup Transilvae.
 

RESPONSABILITATE SOCIALĂ (CSR):

Responsabilitatea socială face parte din categoria celor mai importante principii antreprenoriale ale companiei Grup Transilvae, prin urmare încercăm să ne implicam în diferite cauze sociale și culturale. Credem cu tărie în ideea că toți trebuie să contribuim în dezvoltarea comunităților în care trăim.

Iată câteva dintre proiectele CSR în care suntem implicați:


MNAC:

În ultimele două decenii, MNAC — Muzeul Național de Artă Contemporană din România  s-a profilat ca o instituție vie, dedicată expunerii, cercetării și promovării artei contemporane românești. Muzeul urmărește să promoveze nume relevante ale artei contemporane românești și să prezinte, adesea pentru prima oară în România, artiști internaționali de renume, căutând să valorifice patrimoniul mobil printr-o abordare integratoare a culturii vizuale.

Mai multe informații despre MNAC și programul de expoziții puteți găsi > AICI <


LIONS Club International:

Asociația Lions Clubs International este cea mai mare organizaţie de voluntari din lume. Este prezentă în peste 200 de ţări, având 842 districte cu peste 45.000 de cluburi şi peste 1.400.000 de membri. În România, Districtul Lions 124, înființat în 1994, este format din 70 de cluburi în care activează peste 1.400 de membri. Sloganul organizaţiei “We serve”, adică “Noi servim”, este deviza membrilor cluburilor Lions din toată lumea.

Mai multe informații și proiecte ale Clubului Lions puteți găsi > AICI <


AQUA:

Aqua Fishing Club are ca scop:

  • Promovarea și organizarea activităților de pescuit;
  • Colaborarea cu structuri sportive similare din țară și străinătate în vederea pescuitului recreativ;
  • Reprezentarea sportivilor în relațiile cu autorități, administrația centrală și locală, AGVPSR.

Aqua Transilvae Club: Râuri si Păduri

În România au fost secate râurile de munte și distruse ecosistemele lor, prin construcția a sute de microhidrocentrale nesustenabile economic. Grup Transilvae s-a împlicat direct în stoparea distrugerii râurilor și ecosistemelor montane. Împreună cu reprezentanți ai societății civile, Grup Transilvae a promovat schimbarea legislației și stoparea abuzurilor. Societatea civilă a premiat eforturile și realizările în domeniul interesului public la Gala pentru participare publică din 2018 (Ovidiu Mihuț, Bogdan Vasilescu).


Puteți urmări ancheta > AICI <


Declic:

Comunitatea Declic este creată din sute de mii de oameni obișnuiți, care trăiesc în România sau în diaspora. În prezent, 920.188 de membri activi militează pentru o societate mai dreaptă. Campaniile Declic sunt conduse de valorile noastre, nu de politica de partid. Declic este, și va rămâne mereu, o comunitate independentă.  Sunt implicați în cauze diverse și au reușit să câștige lupte cu puține șanse de reușită. Retragerea certificării pentru produsele din lemn ilegal, provenit din pădurile noastre, e doar un exemplu. Salvarea râului Nera de la distrugere, este un altul.

Dacă și dumneavoastră aveți aceleași valori, alăturați-vă echipei! Implicați-vă în comunitate